Geen categorieLeave a Comment on

Wat waren dat mooie tijden!!!

De koffers ingeladen, broodjes, limonade en koffie in handbereik. Spelletjes en boekjes voor de meiden waar ze heerlijk zoet mee waren. Fietsen achterop en lekker tuffen naar de camping! Tijdens de vakantie scharrelden ze lekker om je heen en wist je precies waar ze waren. Wat was dat lekker relaxt!

Daar moest ik aan denken toen mijn dochter vertelde dat ze naar haar vriendin in Zuid-Frankrijk ging vliegen. Ze had mee kunnen rijden maar wilde toch echt op haar moeders verjaardag zijn.

Ze vond het een uitdaging om er alleen naar toe te gaan. Uiteindelijk zetten we haar 2 dagen later op de trein richting vliegveld Brussel, wat veel goedkoper bleek te zijn. Na een dikke knuffel zwaaide ik haar uit en ging ze met een big smile het avontuur tegemoet.

Het ging allemaal volgens plan totdat ze vertraging had het met het vliegtuig. Ik kreeg een appje dat ze op de boulevard in Cannes zat omdat ze de laatste trein gemist had.
Oeps!!
Zij vond het geen probleem maar IK!!! Het was al donker en haar vriendin was op weg om haar op te pikken. Ze zou er anderhalf uur over doen!

Ik zag haar al zitten met haar koffertje voor zich en allerlei enge mannen die om mijn mooie dochter heen scharrelden. Er gebeurt daar nooit wat probeerde mijn man mij gerust te stellen. Wat was ik opgelucht toen ze uiteindelijk appte dat ze veilig en wel in de auto van haar vriendin gezellig zat te kletsen.

Pffffffffffffff, zei mijn man, toch wel heel fijn om dit te horen! Hij bleek het dus stiekem net zo spannend te vinden. Hihi, loslaten noemen ze dat! Gaat meestal prima maar dit keer even niet.

Houden van he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top